arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Gea

Achtergrond Gea

Gea van der Veen is afkomstig van de Belastingdienst waar ze haar fiscale opleiding heeft genoten. Toch was de cijfermatige carrière niet wat ze voor ogen had. Uiteindelijk bleek dat haar hart voornamelijk op het communicatieve vlak lag. Tijdens ruim 16 jaar fiscale werkzaamheden kwamen er steeds meer communicatie werkzaamheden op haar pad. Uiteindelijk lag een carrière als communicatieadviseur veel meer voor de hand. Hiervoor heeft Gea diverse opleidingen en cursussen gevolgd.

Schrijven en presenteren

In haar vroege jeugdjaren was Gea al bezig met schrijven en presentatie. Als jonge puber heeft ze gewerkt bij Minjon de jongerenomroep van de Avro.  Later was Gea in haar vrije tijd was lange tijd werkzaam bij de Lokale Omroep als presentator. 


Een brief met enkele kritische noten over voetballer Peter Hoekstra aan presentator Kees Jansma, toen nog werkzaam bij Studio Sport, resulteerde uiteindelijk in een dagje rondkijken bij het programma Studio Sport. Daarna in een screentest, daarna in nog een screentest en daarna in een langdurige stage bij dit programma. Jammer genoeg maakte een ernstig ongeluk een eind aan die ambities.

Mijn diensten

Presentatie

Trainingen

Persoonlijke ontwikkeling

Dagtraining presenteren

Coaching rouw en verliesverwerking

Wil je kennismaken?